Centrul de recuperare şi terapie ocupaţională din cadrul FEFS îmbunătăţit

Centrul de recuperare şi terapie ocupaţională din cadrul FEFS îmbunătăţit

3.064
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul de recuperare şi terapie ocupaţională din cadrul FEFS (cu sediul în Craiova, str. Brestei 156) a fost inaugurat astăzi, 18 decembrie, după ce a beneficiat de îmbunătăţirea dotării cu echipamente pentru recuperare, valoarea totală a investiţiei fiind de 5000 euro.

Această acţiunea a fost posibilă prin intermediul Proiectului ACCES, ENERGIE şi RECUPERARE desfăşurat, în perioada octombrie – decembrie 2014, de Asociaţia pentru Copii cu Cerinţe Educative Speciale ACCES în parteneriat cu Grupul CEZ în România şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport Craiova, Departamentul Kinetoterapie şi Medicina Sportivă.

Proiectul ACCES, ENERGIE şi RECUPERARE KINETICĂ urmăreşte îmbunătăţirea serviciilor de reabilitare oferite în regim de voluntariat de către studenţii Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, specializarea Kinetoterapie şi Motricitate specială, beneficiarii direcţi fiind copiii cu dizabilităţi din cadrul Asociaţiei ACCES.

Peste 100 de copii înscrişi în asociaţie beneficiază de recuperare cu peste 50 de voluntari studenţi kinetoterapeuţi sub supravegherea şi îndrumarea voluntară a cadrelor universitare ale facultăţii. Astfel, copiii cu dizabilităţi au şansa la o viaţă cât mai aproape de normalitate şi independentă prin continuarea şi îmbunătăţirea centrului de recuperare kinetică din cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport.

Evenimentul de inaugurare al centrului a fost urmat de serbarea de Crăciun a Asociaţiei ACCES, „Crăciun şi energie pentru  bine”, unde peste 70 de copii, părinti, voluntari şi colaboratori au pregătit un moment artistic în aşteptarea lui Moş Crăciun, venit cu o surpriză pentru fiecare.

Sursă Foto: Arhivă

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3389

    pt ei ar trebui orice facut sa aiba viata mai usoara

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.