6.000 de doze de vaccin antigripal, cerute de medicii de familie din...

6.000 de doze de vaccin antigripal, cerute de medicii de familie din Dolj

1.229
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Medicii de familie din județul Dolj au solicitat noi doze de vaccin antigripal, la sfârșitul săptămânii trecute reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Dolj centralizând cererile din teritoriu și cerând Ministerului Sănătății nu mai puțin de 6.000 de doze.

Purtătorul de cuvânt al DSP Dolj, Ștefan Popescu, a spus că momentan nu au nicio informație cu privire la data sosirii acestor doze de vaccin și că medicii de familie au terminat lotul primit lunile trecute.

„În acest moment, la medicii de familie din teritoriu nu mai sunt doze de vaccin antigripal. Ținând cont de situația actuală, Direcția de Sănătate Publică a făcut deja solicitare către Ministerul Sănătății pentru a primi 6.000 de doze de vaccin antigripal, conform solicitărilor ferme făcute de către medicii de familie”, a declarat Popescu.

În județul Dolj, de la începutul sezonului rece, 46.240 persoane au fost imunizate,  vaccinarea fiind încheiată.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     23-05-2008
    Mesaje
    275

    Atentie!

    Acesti medici sunt niste complici la crima.

    Interesati-va de unde provin. Datorita acestor produse au murit si mor oameni. Evitati vaccinurile acestea. Un medic chiar spunea ca sunt facute sa protejeze impotriva unor microbi care se afla in alte tari si sunt ineficiente, ca asta este doar o afacere psd-ista, ba chiar, asa cum lucreaza un vaccin, daca il faci la momentul nepotrivit ( chiar daca nu prezinti simptome ), cand corpul este vulnerabil, te imbolnavesti mult mai grav, iar oameni vulnerabili, copii, batrani, au murit astfel.

    Datorita oamenilor corupti care distribuie mancare proasta in magazine nici nu ne putem hranii corespunzator. Eu imi fac iaurt de chefir in casa ( cel din comert este prea slab ) si tin post cateva zile pentru ca astfel organismul este mult mai puternic, decat sa consum zilnic mancarea din magazine. In Ardeal e mai scumpa mancarea, dar mult mai sanatoasa. Acolo mancam zilnic, de 3 ori pe zi, si eram cu 15 kg mai slab, cum am revenit aici si mancam la fel, am pus 15 kg pe mine, au aparut boli si ca urmare am ales aceasta masura. E greu, dar mi-e mult mai bine decat sa mananc produsele astea toxice zilnic. Post, Munca si Rugaciune!

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     23-05-2008
    Mesaje
    276

    Apropo, bunica era sa moara de la aceste produse si de la un medic de familie care i-a facut vaccinul cand era prea tarziu pentru vaccin. Era toamna spre iarna, dadea semne de raceala. A fost ceva de genul: nu va fac un vaccin, ca e gratuit? Bunica a acceptat si a suferit ca niciodata incepand cu ziua urmatoare.

    Da, stiu si oameni, un om, o femeie care i-a fost bine, dar l-a facut cu mult inainte de perioada asta cu microbi care duc la gripa si isi luase ea de nu-stiu-unde, si da a fost foarte eficient, nu a mai racit cum obisnuia, dar a facut totul cu cap.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.