A fost stabilită suma de bani furată din unitatea bancară, vinerea trecută....

A fost stabilită suma de bani furată din unitatea bancară, vinerea trecută. Autorul jafului, încă neidentificat

4.824
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

16.000 de lei este prejudiciul produs unității bancare din centrul municipiului Craiova, de către autorul jafului comis la sfârșitul săptămânii trecute.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, reprezentanții sucursalei bancare au făcut inventarul și au stabilit că a fost furată suma de 16.000 de lei.

Persoana care a intrat în bancă, având fața acoperită, este căutată de șase zile, cercetările fiind în plină desfășurare în acest caz.

Vinerea trecută, polițiștii craioveni au fost sesizați că o persoană cu fața acoperită, sub amenințarea unui obiect care părea a fi pistol, a intrat într-o agenție bancară din municpiu reușind să fure o sumă de bani din casierie.

În sediul respectiv erau doar două angajate ale băncii, acestea nepățind nimic.

 

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7287

    Dacă a fost baiat destept.. il vor prinde militienii din Craiova pe asta.. prin 2035 dupa ce se prescrie fapta..
    Acum pe bune voi credeti ca hotii din anii 2018-2020 sunt ca aia din BD in alerta?? S-au smecherit si hotii si s-au cizelat.. acum hotii nu mai sunt biciuscari de 2 lei.. hoti de buzunare.. acum sunt hoti profesionisti..

    P.S. Militienii au ramas tot ca aia din BD in alerta.. in timp ce hotii au evoluat si s-au specializat din ce in ce mai mult.

    Astia nu sunt in stare sa elucideze crime.. fata aia saraca din parc a fost omorata si mancata de caini.. si nu au fost in stare distinsii criminalisti din Craiova si de prin imprejurimi sa elucideze niciun caz… voi credeti ca stau acum toti politistii sa-l prinda pe unul care a furat 16.000 de lei.. Prinde orbul scoate-i ochii…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.