Accident între Calopăr și Gura Văii. Un microbuz cu 11 pasageri s-a...

Accident între Calopăr și Gura Văii. Un microbuz cu 11 pasageri s-a răsturnat într-o curbă

4.512
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Patru persoane au ajuns la spital, în această dimineață, după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident rutier produs pe drumul judeţean DJ 561, între Calopăr și Gura Văii.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a declarat că șoferul a pierdut controlul mașinii și într-o curbă microbuzul în care se aflau, în total, 11 pasageri, s-a răsturnat.

„Este vorba de un microbuz, care circula pe DJ 561, iar între localitățile Calopăr și Gura Văii, într-o curbă, șoferul ar fi pierdut controlul și s-a răsturnat. Avea 11 pasageri, dintre care patru ar fi răniți ușor“, a declarat reprezentantul IPJ Dolj.

Cele patru persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Craiova, la fața locului ajungâng și pompierii cu mai multe echipaje.

„Cele patru femei transportate la UPU sunt conștiente, cooperante. Erau afară din microbuz atunci când au ajuns echipele de intervenţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu.

Ceilalţi șapte pasageri au ajuns la destinaţie, în Craiova, cu un alt microbuz, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.