Accident la Galicea Mare. Un bărbat beat și fără permis a intrat...

Accident la Galicea Mare. Un bărbat beat și fără permis a intrat cu mașina în porți

5.223
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea doljeană Galicea Mare, este cercetat penal după ce miercuri, băut fiind și fără permis de conducere, a provocat un accident. Mașina la volanul căreia s-a urcat nu era înmatriculată. 

Evenimentul a avut loc pe strada Măgurii din localitatea Galicea Mare, nefiind înregistrate victime, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Șoferul a pierdut controlul mașinii și a intrat în porțile unei gospodării.

„Poliţiştii s-au deplasat la fața locului şi au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani, din Galicea Mare, a pierdut controlul volanului şi a lovit porțile metalice ale unui imobil, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul nu era înmatriculat în circulație, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar în urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,38 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Grădinaru.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat, fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

foto arhivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.