DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii și cadrele didactice de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul” din Craiova au marcat, marţi, prima Zi Națională a Lecturii.

Proiectul vizează promovarea lecturii și sublinierea importanței cărților, iar activitățile propuse de către dascăli, în funcție de vârsta elevilor, au rol de a-i împrieteni cu această lume a poveștilor și povestirilor.

„Azi, 15 februarie, elevii și profesorii Scolii Gimnaziale „Mihai Viteazul” din Craiova au sărbătorit Ziua Natională a Lecturii prin activități variate menite să stimuleze lectura de plăcere astfel încât să devină un obicei cotidian. Vă mulțumim, dragi elevi, pentru entuziasmul cu care ați celebrat această sărbătoare deschizătoare de drumuri, spirit și minte!”, este mesajul conducerii unității de învățământ din Craiova.

Ziua Națională a Lecturii a fost adoptată de Parlamentul României iar data a fost aleasă deoarece celebrează și aniversările lui Spiru Haret și Titu Maiorescu, două figuri reprezentative în istoria educației din România.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.