Administrația craioveană va retrage titlul de cetăţean de onoare acordat caricaturistului Ștefan...

Administrația craioveană va retrage titlul de cetăţean de onoare acordat caricaturistului Ștefan Popa Popa’s

2.805
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ședința ordinară a Consiliului Local al Municipiului Craiova de joi, 25 iulie 2019, se va propune retragerea titlului de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova caricaturistului Ștefan Popa Popa’s, ca urmare a afirmațiilor acestuia făcute recent în mass-media, afirmații care au adus atingere imaginii Municipiului Craiova și cetățenilor săi. Un proiect în acest sens a fost depus de grupul de consilieri ai Partidului Social Democrat.

“Craiova a fost și este, cu siguranță, unul dintre cele mai importante orașe ale României, iar faptul că locuitorii acestui mare municipiu aleg să lucreze în alte regiuni demonstrează o bună pregătire în domeniile în care aceștia profesează. Astfel de declarații denigratoare, susținute cu atâta vehemență în spațiul public de domnul Ștefan Popa Popa’s, nu pot fi demne de o persoană cu înalte pretenții culturale și care este reprezentantul unui oraș cosmopolit cum este Timișoara, gestul dânsului fiind cu atât mai regretabil din postura sa de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova. Odată ce a acceptat acest titlu în 2005, dl. Ștefan Popa Popa’s a devenit la rândul dânsului un ambasador al oltenilor, al craiovenilor care i-au conferit această distincție. În calitate de Primar al Municipiului Craiova, susțin inițiativa consilierilor PSD și a craiovenilor care au dezavuat gestul lui dezonorant în mediul online și au cerut insistent retragerea titlului de Cetățean de Onoare conferit domnului Ștefan Popa Popa’s în anul 2005.

Pe această cale, țin să îi reamintesc domnului Ștefan Popa Popa’s că orașul Craiova a reprezentat, de-a lungul anilor, un punct de referință în făurirea României și a dat numeroase personalități recunoscute atât în plan național cât și internațional”, a declarat Mihail Genoiu, primarul Municipiului Craiova.

Caricaturistului Ștefan Popa Popa’s i-a fost conferit titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Craiova în anul 2005.

4 COMENTARII

 1. #1
  Newcomer
  Data de inscriere
   05-06-2014
  Mesaje
  13

  Eu nu stiu de ce i s-a acordat acest titlu. Se stia ca e un ghiolban frustrat caruia ii e rusine ca e oltean. Felicitari dar sa va tineti de cuvant.

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7581

  Are dreptate Popa asta. Oltenii sunt in majoritate cocalari.

 3. #3
  Junior
  Data de inscriere
   07-11-2011
  Mesaje
  60
  Citat Mesaj initiat de koss®
  Are dreptate Popa asta. Oltenii sunt in majoritate cocalari.

  Asa sunt aia din cercurile prin care umbli tu? Asta nu inseamna ca asa sunt majoritatea…

 4. #4
  Junior
  Data de inscriere
   07-11-2011
  Mesaje
  61

  edit…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.