Amendat, deşi a plătit locul de parcare prin SMS

Amendat, deşi a plătit locul de parcare prin SMS

35.712
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Un tânăr de 30 de ani, din Craiova, a primit 500 de lei amendă de la Poliția Locală pentru că a parcat în centru, pe locurile supuse taxării prin SMS. Doar că bărbatul nu numai că achitase contravaloarea unei ore de staționare în parcarea cu pricina, de 0,50 euro, plus TVA, dar le-a și arătat polițiștilor SMS-ul care dovedea asta.

Alexandru Curteanu a fost înștiințat, însă, de polițistul local care i-a aplicat sancțiunea că va trebui să apeleze la instanță pentru a-i fi anulată amenda. „Am plătit prin SMS şi am dovada. Aveam dreptul să staţionez în centrul oraşului o oră, însă am fost amendat fix după 9 minute după ce am primit confirmarea plăţii, tot prin SMS. Chiar dacă am respectat legea, am fost amendat cu 500 de lei, iar ăsta, din punctul meu de vedere, este un abuz şi voi acţiona în judecată Poliţia Locală“, a mărturisit craioveanul.

Reprezentanţii Poliţiei Locale au confirmat că Alexandru Curteanu a plătit taxa de parcare prins SMS și că aici a fost vorba despre o greșeală. „Considerăm că a fost o eroare umană şi trebuie să ţinem cont de volumul mare de muncă şi de stresul din exterior, nu putem să spunem decât că a fost vorba de o eroare umană din partea poliţistului local“, a spus Daniel Mocioacă, şef Serviciul Circulaţie din cadrul Poliţiei Locale Craiova. Potrivit acestuia, angajatul care a greșit va fi cercetat.



10 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     30-01-2010
    Mesaje
    79

    Arată omul sms-ul si este eroare umană ),cred ca este eroarea prostimii …

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    277

    „Eroare umana”..mda..clar…ca inca mai e angajat politistul care dupa ce a vazut dovada tot a mai dat amenda! Acum saracul om trebuie sa plateasca un avocat cu inca 500 lei minim sa scape de aia 500 lei! Mda..

  3. #3
    Addicted!
    Data de inscriere
     01-12-2005
    Mesaje
    1554

    Politistul ala local e o eroare umana.

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     29-11-2006
    Locatie
     craiovita
    Mesaje
    123

    „volumul mare de munca si stresul exterior”…. incredibil cata nesimtire !!!!! pai sa fi prevazut direct in hotararea locala: Datorita volumului mare de munca si al stresului exterior, politistul local fiind surmenat sa verifice 30 locuri de parcare, va amenda absolut toate masinile, indiferent daca au efetuat plata prin SMS sau nu, urmand ca soferul sa isi recupereze banii in justitie, daca e cazul ! „

  5. #5
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2011
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    290

    Tot asa am patit si eu in data de 12.09.2017..am platit prin sms si am primit acasa procesul verbal contraventional de 500 ron,si astazi am fost la judecatorie sa depun contestatia…la mine a fost agentul constatator Badala Cristian

  6. #6
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6886

    Einsteinii locali lovesc la greu. Ati ras voi de mine privind atitudinea mea fata de ei dar atitudinea mea e cea mai buna tinand cont de circumstante. Luati-va amenzi in continuare de la cainii de paza ai pesedeului local ca o meritati. Eu de fiecare data i-am luat cu huo ori ii ignor ori fac baza de ei la limita legii. Voi daca sunteti corecti o incasati pentru ca in regiunea asta si in tara asta cu cat esti mai corect cu atat mai mult esti tras pe sfoara de prostii lumii in toate domeniile vietii.
    Sfatul meu pentru pagubiti. Sa le ceara si daune morale + cheltuieli de judecata umflate. Sa se plimbe numai cu taxiul, sa manance la restaurante de lux in ziua judecatii si sa ceara bonul, sa se duca si la psiholog si sa ceara bonul fiscal, sa le umflati cheltuielile de judecata cat puteti sa le atasati la dosar, sa le cereti si daune morale pentru nervii produsi si pentru timpul pierdut. Nu va mai multumiti doar cu anularea amenzii. CERETI-VA DREPTURILE IN INSTANTA. NU MAI FITI SCLAVII MILITIENILOR indiferent ca sunt de la militia locala sau nationala.

  7. #7
    0-day Member
    Data de inscriere
     25-05-2015
    Mesaje
    0

    ar trebui sa se duca cu amenda la politia locala si sa il puna pe respectivul care a dat-o sa o plateasca din salariu si a doua oara nu o sa mai fie „o eroare umana”!

  8. #8
    0-day Member
    Data de inscriere
     29-09-2017
    Mesaje
    0

    Politia locala….. sunt foarte foarte inteligenti .nustiu cum uni au ajuns sa poarte o uniforma a statului roman !!!!!am avut ocazia de a face cu politia locala si am ramas atat de prost impresionata ca cei care au o facultate sunt plecati in afara tari , un domn ca sa nu jignesc imbracat in uniforma politiei locale imi da amenda imi greseste adresa si pe deasuprea scrie ca slatina face parte din judetul dolj, in clasa a 4 a se face harta romaniei .dupa parerea mea politia locala din craiova e de tot rasul .rusine !!!!

  9. #9
    Junior
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Mesaje
    85

    “volumul mare de munca si stresul exterior”…. De unde atata surmenare frate, ca i-am vazut numai in masini… fac pozele din masini, verificarile numerelor de inmatriculare din masini, nici nu trebuie sa deschida geamul macar… in europa asta, cei care verifica masinile parcate merg pe jos, cred ca zeci de km si nu se mai plang de stres, volum mare de munca si alte rahaturi. De ce trebuie sa platim noi benzina politiei locale, ca le e lor greu sa coboare din masini sa isi indeplineasca atributiile de serviciu? Si asa au burti si arata ca niste hamburgheri… Benzina aia e din banii nostri, ai tuturor.. si tot ei se plang ca e prea mult de munca si tot ei fac erori, tot pe banii cetateanului.

  10. #10
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    402

    Nu cumva este abuz în serviciu ?
    Sau la ăștia se numește „greșeală umană”?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.