Amenzi aplicate în cazul îmbulzelii din mall

Amenzi aplicate în cazul îmbulzelii din mall

5.426
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta Mall-ului din Craiova sunt mai multe persoane care nu respectă masurile de distanţare fizică impuse în contextul stării de alertă.

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie din cadrul secţiei, care au stabilit că în această dimineaţă, în incinta centrului comercial s-a deschis un magazin fapt pentru care mai multe persoane s-au prezentat pentru a face cumpărături, fiind diverse promoţii.

Avand în vedere cele constatate, poliţiştii au aplicat o sancţiune contraventională în valoare de 5000 de lei, conform Legii 55/2020, reprezentantului magazinului, un bărbat de 32 de ani, din Craiova, în calitate de organizator.

De asemenea, au fost aplicate 19 sancţiuni contraventionale conform Lg 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor de distanţare fizică.

 



2 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     30-01-2010
    Mesaje
    82

    cam un leu de la toti prostii aia care stau ca oile,mare amenda,)))

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    303

    Sa impuna un nr. limita de persoane care intra simultan, asa cum este in alte parti. Cineva la intrare care sa tina lumea, cum iasa 2-3 persoane sau 10, intra tot atatea, ca sa mentii nr. de persoane maxim admis. Dar greu la romani, ce sa le ceri. Ca tot vorbesc de alte tari romanii. Pai face-ti ba si voi ca alte tari, nu mai fi-ti ghiolbanii. Dar fac pariu ca romanul nu ar astepta, ar sarii cu gura pe autoritati ca nici la magazin nu il lasa sa intre, na, mentalitate tipic romaneasca. De intrat in magazine cu bilet pe baza de coduri QR nici nu mai zic, ca deja vorbesc SF-uri

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.