Aparate drugtest, cumpărate de CJ Dolj pentru a fi folosite de către...

Aparate drugtest, cumpărate de CJ Dolj pentru a fi folosite de către polițiști

2.808
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Două aparate de testare rapidă a consumului de stupefiante vor fi cumpărate cu bani din bugetul județean și vor fi utilizate de către polițiștii doljeni.

În prezent, spune președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, în dotarea IPJ Dolj se află alte cinci aparate drugtest, dintre care unul achiziționat tot de autoritățile județene.

„În ședința organizată de Institutia Prefectului Judetul Dolj cu reprezentanții principalelor instituții responsabile de siguranța în școli, pe tema consumului de droguri, am anunțat că vom oferi, prin Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Dolj, către Inspectoratul Județean de Poliție Dolj, două aparate de testare rapidă a consumului de stupefiante pentru a fi folosite de către agenții de poliție, dar și materiale de informare în scopul prevenției.

Numărul celor depistați că s-au urcat la volan după ce au consumat substanțe interzise este într-o creștere alarmantă, astfel că testarea masivă este una dintre modalitățile prin care fenomenul poate fi prevenit.

În acest moment, în dotarea IPJ Dolj se află alte cinci aparate drugtest, dintre care unul a fost achiziționat de Consiliul Județean Dolj în urmă cu doi ani, împreună cu cinci aparate etilotest”, a menționat președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     05-10-2005
    Locatie
     in eter
    Mesaje
    4689

    Daca aceste aparate au fost cumparate de la o firma producatoare recunoscuta pentru acuratetea testelor nicio problema , dar daca aparatele au fost comandate de pe site uri gen Aliexpres , nu sunt de acord, pentru ca viitorul unor oameni poate fi afectat de erorile de masurare .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.