DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asfaltarea tronsonului judeţean Padea – Valea Stanciului, de 12,3 kilometri, s-a încheiat ieri, anunță președintele CJ Dolj. 

Este vorba despre primul strat de asfalt care a fost turnat în decurs de o lună și va asigura condiții de trafic până la turnarea stratului de uzură și încheierea lucrărilor.

În paralel, continuă amenajarea șanțurilor, trotuarelor, parcărilor și stațiilor de autobuz.

„În vizita de șantier, am mers și pe primul tronson al drumului, între Segarcea și Padea, acolo unde constructorul care a câștigat licitația la sfârșitul verii a început deja lucrările în ritm alert. Se lucrează la casetele de lărgire a drumului, iar în intravilanul localităților Drănic și Segarcea s-au demontat bordurile, urmând a se monta cele noi. Reabilitarea celor 12 kilometri de drum este prevăzută a fi finalizată în decurs de un an de la începerea lucrărilor”, a menționat Cosmin Vasile.

Valoarea totală a lucrărilor de reabilitare și modernizare a celor două tronsoane se ridică la 14,4 milioane de euro.

Banii europeni pentru investiții au fost obținuți prin intermediul a două proiecte transfrontaliere desfășurate în parteneriat cu regiunea Montana, din Bulgaria.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.