Au dat foc unei mașini, într-o parcare din Craiova. Poliția caută făptașii

Au dat foc unei mașini, într-o parcare din Craiova. Poliția caută făptașii

1.409
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

O mașină a fost incendiată, la sfârșitul săptămânii trecute, pe strada George Fotino din Craiova, polițiștii încercând acum să identifice persoanele care au dat foc autoturismului.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, persoanele care au anunțat faptul că iese fum din interiorul mașinii au reușit să stingă focul.

„În noaptea de 14/15 iunie, poliţiştii doljeni au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţa 112, cu privire la faptul că geamul unui autoturism, care se afla parcat pe o stradă din Craiova, a fost spart, iar din interiorul maşinii iese fum. În urma cercetărilor desfăşurate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că incendiul ar fi afectat doar interiorul autoturismului, focul fiind stins de persoanele prezente la faţa locului” au transmis reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţiştii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere, fiind desfăşurate cercetări în vederea identificării autorilor.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7524

    Uita sa spuna ca masina era a doctorului Mugur Riza.. care recent se afla in conflict cu sectia Urologie de la Spitalul 1 Craiova.

    A luat foc din senin probabil de la blestemele colegilor tarati prin sali de judecata..

    „Colegii” lui distinsi doctori si asistenti zic ca si-a dat el singur foc.. el zice ca i-au nenorocit masina piromanii..

    Un Show ca asta intr-o tara normala nu ar trebui sa existe… dar cum noi traim intr-o tara anormala si mafioata.. aici nu se aplica regulile bunului simt social.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.