DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un autoturism ce figurează ca bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autorităţile din Germania, a fost descoperit, duminică, în vama Calafat din județul Dolj. 

Ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de ieșire din țară, un cetăţean bulgar, în vârstă de 41 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un microbuz și o platformă pe care se aflau două autoturisme, marca Audi.

Cu ocazia efectuării formalităţilor de control, polițiștii de frontieră doljeni au constatat faptul că unul dintre cele două autoturisme, marca Audi, model A8, an de fabricație 2014, se află în atenția autorităților din Germania, figurând ca bun căutat pentru confiscare.

Şoferul autoturismului a declarat poliţiştilor că nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul respectiv se afla în litigiu.

Mașina, estimată la o valoare de 90.000 lei, a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

Totodată, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de „tăinuire”  la infracțiunea de furt.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.