DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Locuitorii mai multor comune din județul Dolj și cei ai orașului Filiași nu vor avea apă, marți, întreruperea fiind cauzată de o avarie apărută la conducta de transport a apei potabile Izvarna – Craiova, în zona localității Coţofenii din Faţă.

Potrivit reprezentanților Companiei de Apă Oltenia, concomitent se vor executa și alte lucrări de întreținere și reparații pe toată lungimea traseului conductei.

În judeţul Dolj se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă în următoarele localități: Filiaşi, comuna Braloștița, comuna Brădeşti, comuna Coţofenii din Faţă, comuna Coţofenii din Dos, comuna Almăj și comuna Işalniţa.

„Pentru Fabrica de Bere Craiova va fi furnizata apa potabilă provenită din râul Jiu. În municipiul Craiova, apa potabilă va fi furnizată în regim normal, fără restricții. S.C. Compania de Apă Oltenia SA roagă utilizatorii de apă potabilă din localitățile menționate să-şi asigure rezerve de apă potabilă pentru nevoile curente”, anunță reprezentanții Companiei de Apă Oltenia.

Foto arhiva.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.