Bărbat căutat de italieni, pentru fraude informatice și furturi, prins la Craiova

Bărbat căutat de italieni, pentru fraude informatice și furturi, prins la Craiova

3.266
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un craiovean de 44 de ani, pe numele căruia autoritățile din Italia emiseseră un mandat european de arestare pentru comiterea mai multor infracţiuni de fraudă informatică şi furturi, a fost identificat și prins de polițiști, marți, pe o stradă din Craiova.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, cu sprijinul polițiștilor Secției 2 Poliție Craiova, l-au depistat pe  bărbat pe Strada Râului. Ulterior, acesta a fost prezentat unității de parchet competente, care a dispus, pe numele acestuia, măsura reținerii pentru 24 de ore.

De altfel, tot marți, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au mai depistat în Craiova încă un bărbat, de 31 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 luni închisoare, acesta fiind condamnat pentru desfăşurarea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe informatice.

Polițiștii l-au încarcerat pe bărbat în penitenciar.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.