Bărbat din Brădești cercetat după ce a fost prins că furase o...

Bărbat din Brădești cercetat după ce a fost prins că furase o baracă metalică din curtea unei firme. O transporta cu un tractor

1.815
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din localitatea doljeană Brădești, este cercetat pentru furt, după ce luni seara a fost prins de către polițiști în timp ce transporta, cu un tractor, o baracă metalică pe care o furase din curtea unei societăți comerciale din localitate.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, bărbatul inteționa să ducă acea baracă, acasă, polițiștii întâlnindu-l pe stradă.

„Ieri, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Brădeşti au depistat pe o stradă din localitate, un bărbat de 66 de ani, din comuna Brădeşti, care transporta cu tractorul o baracă metalică pe două roţi. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bunul respectiv ar fi fost sustras din incinta unei societăţi comerciale din localitate şi ar fi urmat să fie transportat la locuinţa persoanei în cauză”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Bunul a fost înapoiat reprezentantului unității economice, iar poliţiştii au întocmit în această cauză un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.