Bărbat din Craiova, reținut pentru mai multe infracțiuni ce țin de regimul...

Bărbat din Craiova, reținut pentru mai multe infracțiuni ce țin de regimul armelor. A împușcat un câine la Dubova

3.915
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ieri, Poliția municipiului Orșova a fost sesizată de către un bărbat de 36 ani, din comuna Svinița, despre faptul că, în timp ce se afla pe raza comunei Dubova, a văzut un bărbat care a împușcat un câine.

În baza sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și Biroului pentru Protecția Animalelor, iar din cercetările efectuate a reieșit că un bărbat de 40 ani, din Craiova, în timp ce se afla în curtea imobilului pe care îl deține pe raza localității Dubova, ar fi intenționat să împuște un șacal aflat pe marginea DN 57, iar din motive necunoscute ar fi împușcat un câine aflat în apropiere.

Potrivit IPJ Mehedinți, bărbatul este deținător legal de arme însă verificările au reliefat faptul că nu deține autorizație de vânătoare pentru nicio specie de vânat.

Câinele a fost transportat la o clinică veterinară unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

„A fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, uz de armă fără drept, braconaj și rănirea cu intenție a animalelor. Totodată, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor două arme, 19 cartușe cartușe, precum și un tub cartuș cu capsa percutată. Persoana bănuită a fost reținută pentru 24 de ore, iar astăzi 15 martie, va fi prezentată unității de parchet cu propunerea de luare a unei măsuri preventive”, arată IPJ Mehedinți.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.