DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din municipiul Craiova, a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat că și-a lovit fiica în vârstă de doar doi ani. 

Potrivit IPJ Dolj, la data de 28 noiembrie, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, inspector de specialitate în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Dolj, cu privire la faptul că un bărbat de 51 de ani, din municipiul Craiova, şi-ar fi agresat fizic fiica în vârstă de 2 ani.

Din cercetările efectuate de către poliţişti, s-a stabilit că în seara zilei de 25 noiembrie, în jurul orei 23.00, bărbatul, aflându-se în locuinţă, ar fi prins-o pe minoră de braţ şi ar fi aruncat-o de pe o masă pe podea, în urma impactului aceasta suferind leziuni la nivelul capului.

Având în vedere natura evenimentului, poliţiştii au aplicat formularul de evaluare a riscului, existând risc iminent, mama minorei opunându-se emiterii ordinului de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, a fost dispusă reţinerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de violenţă în familie”, arată reprezentanții IPJ Dolj.

Ieri, bărbatul a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.