DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Gângiova, bănuit de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violenţe, a fost reținut de către polițiști, ieri. 

La începutul acestei luni, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr, de 29 de ani, din comuna Gângiova, cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, atât el cât şi părinţii săi, de 52 şi 53 de ani, ar fi fost agresaţi fizic de bărbatul de 47 de ani, prin lovirea cu corpuri dure în zona capului.

După producerea evenimentului, bărbatul de 47 de ani s-a sustras cercetărilor, fiind efectuate procedurile de dare în consemn la frontiera de stat.

Ieri, acesta a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, fiind preluat de poliţişti şi condus la audieri.

„În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea în vederea luării unei măsuri preventive”, spun reprezentanții IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.