Bărbat găsit mort, pe strada Brazda lui Novac. Omul nu avea locuință

Bărbat găsit mort, pe strada Brazda lui Novac. Omul nu avea locuință

12.334
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,33)

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, care nu avea locuință, a fost găsit fără suflare, pe trotuar, duminică, în zona Brazda lui Novac din Craiova, cel care a anunțat polițiștii fiind un trecător din zona respectivă.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, acesta nu mai prezenta semne vitale când organele de anchetă au ajuns la fața locului.

„În cursul acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Brazda lui Novac, pe trotuar a fost găsit un bărbat decedat. La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul că este vorba de un bărbat de 59 de ani, persoană fără locuință”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Acesta a mai spus că bărbatul nu prezenta urme de violență pe corp însă se va face o expertiză medico-legală, în urma căreia se va stabili cu exactitate cauza decesului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.