DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un botez organizat, ieri, în comuna Coțofenii din Față din județul Dolj, a fost întrerupt de către polițiști, organizatorii și o parte dintre participanți fiind amendați.  

Potrivit IPJ Dolj, despre această petrecere au fost informați polițiștii din Melinești.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că la un imobil din comuna localitate era în desfășurare o petrecere privată respectiv un botez. Astfel, polițiștii au identificat oganizatorii petrecerii în persoana a doi bărbați de 72 şi 35 de ani din Coțofenii din Față, care au fost sancționați conform Legii 55/2020 cu amendă în valoare de 10.000 de lei fiecare. De asemenea, polițiștii au identificat 8 persoane participante la petrecere, fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 4500 de lei conform Legii 55/2020”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Polițiștii continuă verificările pentru identificarea tuturor persoanelor participante la petrecere în vederea sancționării contravenționale a acestora.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.