DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Elevii claselor a II-a și a IV-a din cadrul Școlii Gimnaziale Brădești din județul Dolj au confecționat mărțișoare pe care le vând pentru ca acei colegi ai lor care nu-și permit financiar să poată merge în excursia organizată la final de an școlar. 

Sub îndrumarea echipei de proiect, respectiv Vasile Ducu, Nina Răcăreanu, Livia Migiu, elevii au adus creațiile în curtea căminului cultural din localitate, derulând, joi și vineri acțiune „Târgul de mărțișoare”.

„Astăzi, copiii claselor a II-a şi a IV-a ai şcolii Gimnaziale Brădeşti au demarat la Căminul Cultural <<Primar Gheorghe Roman>> acţiunea <<Târgul de mărţişoare>>, ca parte a proiectului <<Din suflet pentru suflet>>, având ca scop sprijinirea copiilor cu situaţie materială precară, aşa încât aceştia să poată participa la excursia organizată la sfârşitul anului şcolar”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Primăriei Brădești.

Organizată în parteneriat cu Primăria comunei Brădeşti, acțiunea va continua și vineri, anunță autoritățile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.