Cadouri de la pompierii doljeni pentru familiile nevoiașe

Cadouri de la pompierii doljeni pentru familiile nevoiașe

1.820
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cadrele militare şi civile ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au oferit pachete cu produse alimentare persoanelor nevoiașe, punctele de întâlnire fiind sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova din cartierul Lăpuş și Secţia de Oncologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

„În acest sens, astăzi, 20 decembrie 2019, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova din cartierul Lăpuş, împreună cu angajaţii acestei structuri din subordinea autorităţii locale şi cu sprijinul voluntarilor din cadrul ISU Dolj, am desfăşurat o acţiune comună în folosul unor familii aflate în situaţie de risc social. Cu acest prilej au fost acordate persoanelor participante bunuri constând în produse alimentare, în valoare de 5.000 lei, ca o minoră contribuţie a noastră la petrecerea unor sărbători liniştite şi fericite la finalul acestui an de către familiile care sunt lipsite de posibilităţi financiare”, transmit reprezentanții ISU Dolj.

Personalul operativ din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Craiova şi Secţiei de Pompieri Craiova a luat iniţiativa de a colecta fonduri pentru ajutorarea copiilor internaţi la Secţia de Oncologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova.

„Pompierii militari au reuşit să adune suma de 2.800 lei, bani din care au achiţionat produse alimentare, jucării şi produse electronice care au fost donate astăzi copiilor”, au mai precizat reprezentanții ISU Dolj.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.