Călătorii RAT Craiova au inaugurat autobuzele…cu coji de semințe

Călătorii RAT Craiova au inaugurat autobuzele…cu coji de semințe

7.924
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,00)

După doar două curse, în noile autobuze care au intrat pe trasee, în Craiova, au apărut cojile de semințe, fotografia apărută pe rețelele de socializare stârnind reacții în rândul tuturor cetățenilor urbei. 

Modul în care anumiți craioveni au ales să „inaugureze” noile mașini de transport în comun a ajuns și în atenția administratorului RAT Craiova, Sorin Manda, cel care a făcut o postare pe facebook tocmai pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la această problemă a întreținerii autobuzelor.

Craiovenii care obișnuiesc să folosească mijloacele de transport în comun au reacționat, toți cei care au lăsat comentarii la postarea administratorului considerând că doar amenzile usturătoare vor schimba situația.

Noile autobuze, cumpărate de la fabrica din Turcia, au fost puse în circulație, începând de luni.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9538

    Animale nu altceva , nu-mi vine sa cred . Ce masuri s-au luat ca astfel de fapte de vandalism sa nu se mai intample ? Ceilalti calatori ,cred eu, puteau face cateva poze cu cei implicati si apoi sa le trimita la tel. cetateanului .

    Tel : 0768 32 22 23Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.