Campania de vaccinare anti-Covid, la Dăbuleni și Leamna, în plină desfășurare. 150...

Campania de vaccinare anti-Covid, la Dăbuleni și Leamna, în plină desfășurare. 150 de doze în total

2.253
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Campania de vaccinare împotriva infecției cu virusul SARS-Cov-2 este în plin proces de desfășurare în cele două centre aflate în subordinea Consiliului Județean Dolj: Spitalul Orășenesc „Așezămintele Brâncovenești” din Dăbuleni și Spitalul de Pneumoftiziologie din Leamna.
Potrivit președintelui CJ Dolj, Cosmin Vasile, la centrul din Dăbuleni este în curs vaccinarea personalului medical din localitățile Dăbuleni, Bechet, Călărași, Sadova, Amărăștii de Sus, Amărăștii de Jos, Ostroveni, Gighera, Dobrești, Dobrotești, Daneți și Celaru. În acest moment sunt la dispoziția acestora 70 de doze de vaccin.
La Spitalul de Pneumoftiziologie Leamna se vor vaccina exclusiv membri ai personalului sanitar din cadrul unității medicale, aceștia având la dispoziție 80 de doze de vaccin.
„Consiliul Județean Dolj va răspunde tuturor solicitărilor autorităților care gestionează campania de vaccinare pentru ca întreg procesul să se desfășoare în condiții sigure și cu eficiență”, dă asigurări Cosmin Vasile.


1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9558

    Poftim ? Cum doar 150 de doze ???? Si restul populatiei sa moara daca s-ar putea . Guwernare criminala !

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.