Căutat de autoritățile din Italia, pentru mai multe infracțiuni, un bărbat din...

Căutat de autoritățile din Italia, pentru mai multe infracțiuni, un bărbat din Mehedinți a fost prins în Craiova

1.762
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, căutat de către autoritățile din Italia pentru fapte comise acolo, a fost prins, luni, de către polițiștii craioveni.

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, tânărul a fost depistat pe o stradă din Craiova, cu ocazia legitimării, oamenii legii găsindu-l ca fiind pus în urmărire la nivel internațional.

„Poliţişti ai Secţiei 4 Craiova  au depistat pe strada  Constantin Brâncuşi, din localitate, un tânăr, în vârstă de 31 ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin. Ca urmare a verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că acesta era pus în urmărire la nivel internaţional de către autorităţile italiene pentru infracţiuni comise pe teritoriul Italiei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

Bărbatul a fost prezentat magistraţilor Curţii de Apel Craiova care au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

Tot ieri, un bărbat, de 33 ani, din oraşul Dăbuleni, a ajuns în Penitenciarul Craiova fiind condamnat la doi ani şi două luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.