DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un service de frigidere, din Calafat, a fost cuprins de flăcări, luni seară, focul distrugând mai multe aparatele electrocasnice, mobilier, temperatura ridicată și suflul afectând și imobilul din apropiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, Tania Vîlceanu, au fost distruse 20 de frigidere și din cauza suflului puternic s-au spart și geamurile locuinței învecinate. “Luni seară, în jurul orei 23.00, Detașamentul de Pompieri Calafat a inervenit cu două autospeciale de lucru cu apa și spumă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un service de reparat electrocasnice (frigidere), propietatea unei persoane, din municipiul Calafat. În urma incendiului au ars 1,5 metri cubi lemne de foc, mobilier și materiale textile, s-au degradat 20 de frigidere și în urma temperaturi și al suflului s-au degradat geamuri de la locuința învecinată”, a declarat Vîlceanu.

Pompierii au stabilit și cauza probabilă a incendiului, fiind vorba despre un scurtcircuit electric. “Cel mai probabil incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric (cablu electric defect)”, a conchis purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.