Cetățenii cer pază în cimitirele craiovene

Cetățenii cer pază în cimitirele craiovene

6,320
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Florile și coroanele din cimitire dispar imediat după ceremoniile funerare și, de cele mai multe ori, ajung din nou la vânzare. Fenomenul, cunoscut deja de autorități, a fost adus în atenția Executivului și a Consiliului Local Municipal Craiova de liberala Adriana Ungureanu. Aceasta i-a cerut primarului să fie găsită o soluție pentru stoparea furturilor.

Să se introducă pază, se fură florile”, i-a spus primarului consilierul local PNL, Adriana Ungureanu.

Mihail Genoiu, edilul Craiovei, a dat asigurări că va lua măsuri și a cerut conducerii RAADPFL, în administrarea căreia sunt cimitirele din oraș, să găsească o modalitate de a gestiona situația. ”Vreau să-mi propuneți o soluție, alta decât a da cu motorină sau detergent pe flori”, s-a adresat primarul directorului RAADPFL Craiova, Aurelia Filip.

Până când autoritățile vor găsi soluția, singura modalitate de a descuraja furtul esta ca oamenii să nu le cumpere de la vânzătorii ambulanți din zona cimitirelor.

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  277

  O sa faca fix PLA! Atat timp cat florile sunt furate de tigani infecti de 9..10 ani..ce sa le faca?? Mai bine o lege in asa fel incat parintii copiilor prinsi la furat sa nu mai beneficieze de ajutor de nici 1 fel!..sa vezi atunci cum raman florile la locul lor! Sau amenzile primite sa fie instant scazute din ajutoarele pe care tigani cu N puradei le primesc pt fiecare puradel!

 2. #2
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  6852

  Sa raspunda parintii sau tutorii pentru jafurile mucosilor de 10-16 ani.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.