Clinica de Cardiologie de la Spitalul Județean de Urgență Craiova, tot fără...

Clinica de Cardiologie de la Spitalul Județean de Urgență Craiova, tot fără personal. Medicii nu se înscriu la concurs

1,702
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Posturile de medic-chirurgie cardiovasculară și cel de specialist pentru Compartimentul ATI, tot chirurgie cardiovasculară, vacante și scoase la concurs pentru Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova nu par a prezenta interes pentru cadrele medicale, niciun dosar nefiind depus în acest sens. În ceea ce privește concursul prinvind ocuprea posturilor de medic cardiolog, trei persoane se găsesc pe lista candidaților.  

Potrivit acestei liste afișate pe site-ul unității spitalicești, cei trei medici cardiologi care vor susține concursul, la o dată pe care o va stabili Ministerul Sănătății, sunt Cristian Militaru, Radu-Andrei Stăvaru și Eugen Țieranu.  Dacă vor obține notă de admitere, aceștia vor lucra în cadrul Laboratorului de angiografie şi cateterism cardiac din cadrul Centrului de Cardiologie Craiova.

Mai greu de rezolvat pare a fi situația de la Compartimentul de chirurgie cardiovasculară din cadrul Centrului și cea a Compartimentului ATI , Secția chirurgie cardiovasculară, niciun medic nefiind interesat de posturile vacante(trei la ATI și unul pentru medic specialist chirurgie cardiovasculară).

Data limită a depunerii dosarelor a fost ziua de 15 martie, urmând a fi stabilită și data susținerii concursului.

2 COMENTARII

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  356

  Sincer.chirurg sa fi fost nici eu nu as fi acceptat salariul si lipsa de respect din Romania! Imi luam toata familia si dus eram de aici pe un venit mult mult mai mare , conditii mult mai bune si respectul cuvenit!

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   16-03-2015
  Mesaje
  42

  Ce pretentii avem, cand in Nr.1 nu au nici glucoza, nici ser fiziologic, nici leucoplast… despre venit si conditii de munca asta este treaba ministerului si a managerului spitalului, respectul cuvenit, se castiga… dar nu prin a cere spaga la operatii… iar despre scarba si dezinteresul asistentelor nu mai vorbesc

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.