Controale cu și mai multe forțe de ordine în județul Dolj, în...

Controale cu și mai multe forțe de ordine în județul Dolj, în ultimele 24 de ore. Număr dublu de amenzi pentru nerespectarea măsurilor anti Covid

3.547
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Acțiunile de verificare cu efective mărite, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, au fost derulate și în ultimele 24 de ore, 450 de forţe de ordine participând la ele. 

Reprezentanții IPJ Dolj au menționat că au fost verificate peste 180 de societăți comerciale şi aproximativ 340 de locaţii, precum şi 220 de mijloace de transport, fiind legitimate peste 2.200 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 254 de amenzi în valoare de peste 36.000 de lei. Dintre acestea 228 de sancțiuni au fost date pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

„Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu precum şi în mijloacele de transport, să respecte modul de organizare a evenimentelor, să nu se expună la riscuri. Scopul forţelor de ordine care desfăşoară activităţi de verificare nu este aplicarea de sancţiuni. Nu dorim sancționarea cetățenilor, ci dorim ca toți sa conștientizeze faptul că, sănătatea și viata persoanelor sunt cele mai importante, însă nu vom tolera nicio abatere a legii”, este mesajul IPJ Dolj.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9550

    A baut orban banii din buget ? Nu mai are de unde plati pensii , salarii , alocatii ? Acum da amenzi la saracii oameni pe unde-i prinde ? Jos guwernul de ticalosi !

    Perpetuum Mobile

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.