Coronavirus: 351 de noi cazuri de îmbolnăvire în ultimele 24 ore. Care...

Coronavirus: 351 de noi cazuri de îmbolnăvire în ultimele 24 ore. Care este situația în Dolj

4.330
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

În ultimele 24 de ore, 351 de noi cazuri de coronavirus au fost confirmate, bilanțul total urcând astfel la 8.418 de persoane infectate cu noul virus. În județul Dolj, au mai fost raportate alte două îmbolnăviri. 

Grupul de Comunicare Strategică anunță că dintre persoanele confirmate pozitiv, 1.730 au fost declarate vindecate și externate.

Totodată, până acum, 417 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman și Gorj, au murit.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 351 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 248 de pacienți.

În județul Dolj, bilanțul a ajuns la 59 de persoane, încă două fiind confirmate în ultimele 24 de ore.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Lasati corona ca au inceput jafurile in Craiova. Paziti-va bunurile de valoare si luati-va masuri de precautie ca e dezastru. Ar fi bine sa investiti in camere de supraveghere locuinte eventual ascunse.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.