DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 30 de ani și o femeie în vârstă de 53 de ani, ambii din Craiova, au ajuns la spital, miercuri dimineață, în urma unui accident de circulație. 

Potrivit IPJ Dolj, evenimentul rutier s-a pe strada Licurici, din Craiova.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Craiova pe strada Licurici din localitate, la intersecţia cu strada C-tin Brâncuşi, ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 49 de ani, din localitate, pe strada C-tin Brâncuşi. În urma evenimentului rutier, bărbatul de 30 de ani și o femeie de 53 de ani, Craiova, pasager dreapta spate, în autoturismul condus de acesta, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştienţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a înprejurărilor în care s-a produs accidentul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.