DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din județul Timiș, a fost amendat de către polițiștii locali craioveni, după ce, sâmbătă dimineața, în jurul orei 04.30, s-a urcat pe o statuie din Centrul Istoric. 

Polițiștii locali au precizat că tânărul era supărat că l-a părăsit iubita, alegând această modalitate de a-și manifesta nemulțumirea.

„Centru Istoric, în această dimineață(sâmbătă dimineața n.r.), un tânăr de 34 ani, din județul Timiș, a găsit un mod ciudat de a-și exprima supărarea că l-a părăsit prietena: s-a urcat pe o statuie, tulburând liniștea publică. A fost depistat de patrulele Secției „Unirii”, ce au în responsabilitate menținerea ordinii și liniștii publice în zona centrală și a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1.500 lei”, informează Poliția Locală Craiova.

Tânărul se afla în vizită la prieteni din municipiul Craiova. Când polițiștii i-au aplicat amenda, acesta părea că și consumase băuturi alcoolice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.