DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Doi tineri în vârstă de 17 și 18 ani, din Craiova, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, au fost reținuți, joi, de către polițiști.

În ziua de 2 octombrie, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute, au furat sume de bani din trei mașini lăsate neasigurate, pe strada Ulmului din localitate.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că cei doi tineri, profitând de faptul că vehiculele erau lăsate neasigurate pe strada Ulmului unde în ziua respectivă se executase o lucrare, ar fi pătruns în acestea, iar din interior ar fi sustras sumele de 100 lei, 300 lei și 500 lei.  În urma activităților desfășurate de polițiși, cei în cauză au fost depistați și identificați pe strada Libertății, din Craiova. Cei în cauză au fost conduși la sediul șecției pentru audieri, fiind recuperat o parte din prejudiciul cauzat”, au precizat reprezentanșii IPJ Dolj.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, iar astăzi vor fi prezentați instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.