DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Două autospeciale din cadrul ISU Dolj au fost trimise, vineri, la un bloc din Craiova, după ce o persoană a anunțat că de la subsol vine un miros suspect.

Potrivit ISU Dolj, pompierii care au ajuns la fața locului au aflat că era vorba despre o activitate de dezinsecție și deratizare despre care locatarii nu au fost informați.

„Detașamentul 1 de Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină în municipiul Craiova, pe strada George Enescu, la blocul C13, unde unul dintre locatari a sesizat un miros înțepător neidentificat în scara blocului. Imediat la locul indicat a fost trimis echipajul CBRN si o autospecială de lucru cu apă și spumă”, au anunțat reprezentanții ISU Dolj.

Un afiș despre această acțiune era doar la una dintre scările blocului, nu și de unde a venit apelul.

„În urma recunoașterii părea că mirosul venea din subsolul blocului. S-a luat legătura cu șeful de scara pentru a deschide ușa subsolului concomitent cu deschiderea celor două uși de acces de la bloc pentru aerisirea scări. Președintele de asociație a precizat ca este vorba de o activitate de dezinsecție și deratizare și nimic altceva care sa pună în pericol viața omului. Afișul pentru activitatea în derulare era pus la scară vecină și nu la scară locatarului care a sunat”, au mai spus reprezentanții ISU Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.