(UPDATE) Craiova: Partida România-Danemarca (U21), fără spectatori. Banii se returnează

(UPDATE) Craiova: Partida România-Danemarca (U21), fără spectatori. Banii se returnează

1.701
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
UPDATE: 

Partida programată pe 31 martie 2020, la ora 19:30, se va juca la Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”. FRF a anunțat că decizia a fost luată pentru a le oferi tricolorilor posibilitatea de a rămâne în cantonamentul de la Centrul Național de Fotbal Buftea pe toată durata premergătoare meciului, ca măsură preventivă în contextul epidemiei. În planul inițial, lotul s-ar fi deplasat încă din 23 martie la Craiova. Mai multe detalii pe FRF.ro.

***

Partida din preliminariile Campionatului European U21, România – Danemarca, programată pe 31 martie, la Craiova, se va disputa fără spectatori, ca urmare a deciziei Guvernului de a interzice adunările cu peste 1.000 de oameni, anunță Federația Română de Fotbal (FRF)

Conform sursei menționate, persoanelor care deja și-au achiziționat bilete la acest joc le va fi restituită contravaloarea acestora:

  • Până miercuri, 18 martie 2020, fiecare cumpărător va primi un e-mail de informare pentru returnarea sumei aferente comenzilor de bilete.
  • În interiorul mesajului va fi disponibil un formular de retur care trebuie completat și trimis la adresa info@bilete.ro.
  • Cererea de returnare va fi procesată în termen de 30 zile lucrătoare, de la primirea solicitării la adresa info@bilete.ro, începând cu data de 18 martie 2020. Contravaloarea biletelor (cu excepția taxelor de curierat, procesare sau transfer bancar, conform condițiilor de vânzare de bilete ale bilete.frf.ro și bilete.ro) va fi returnată în contul completat în formularul de retur.
  • Transferurile bancare se vor face în ordinea solicitărilor cu formularele de retur completate corect.
  • Mai multe detalii pot fi solicitate la adresa de e-mail info@bilete.ro.


1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7669

    Era și normal. Lumea și Europa arde.. la propriu năpădită de coronaviruși de pangolini și ăștia s-ar duce pe stadioane să le admire tunsorile la fotbaliști, să le audă înjurăturile și să le numere flegmele de pe gazon.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.