DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Personalul medical din subordinea Primăriei Craiova, care era detașat în centrele de vaccinare va reveni, de luni, în unitățile de învățământ din municipiu. 

Reprezentanții Primăriei Craiova au anunțat că toate cadrele medicale din rețeaua administrației locale vor reveni, din 8 februarie, la cele 77 de cabinete de medicină generală din școli și licee.

„Serviciul Public de Management Spitale, Cabinete Medicale și Creșe are un personal total de 174 cadre medicale (medici și asistente).Personalul medical din subordinea Primăriei, care era detașat în centrele de vaccinare va reveni, de luni, în unitățile de învățământ”, informează reprezentanții Primăriei Craiova.

Aceștia dau asigurări că și centrele de vaccinare vor avea asigurat, în continuare, necesarul de cadre medicale.

În minicipiul Craiova, la ora actuală, unitățile de învățământ s-ar deschide conform scenariului galben. Rata incidenței Covid este 1.53, dar cel mai sigur situația se va cunoaște duminică, fiind cunoscut faptul că aceste cazuri sunt în dinamică.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.