Craiovean arestat pentru 11 jafuri comise în Germania. Acesta spărgea case și...

Craiovean arestat pentru 11 jafuri comise în Germania. Acesta spărgea case și fura bijuterii, bani sau alte bunuri de valoare

3.673
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Craiova, dat în urmărire internațională pentru comiterea a 11 infracțiuni de jaf, în Germania, a fost prins de către polițiștii doljeni, luni, urmând a fi predat autorităților germane.  

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, ancheta a evidențiat că tânărul, din Craiova, începând din 2015, ar fi pătruns prin efracţie, împreună cu alte persoane, în apartamentele părţilor vătămate din Germania, după ce se asigura că proprietarii locuințelor nu erau acasă.

Din imobilele respective ar fi sustras bani, bijuterii şi alte obiecte de valoare, pentru a le vinde sau a le împărți între ei, prejudiciul se ridicându-se la peste 23.000 de euro.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Curții de Apel Craiova, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autoritățile judiciare din Germania.

 

 

 

 

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.