Craiovean prins cu o legitimație falsă de inspector al Direcţiei Generale Anticorupție

Craiovean prins cu o legitimație falsă de inspector al Direcţiei Generale Anticorupție

3.838
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Craiova, este cercetat penal după ce a fost prins că avea asupra lui o legitimație falsă de inspector „Anticorupție”. 

„Ieri, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au oprit în trafic un bărbat de 30 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism prin localitate.În urma controlului corporal efectuat asupra unui pasager din autoturism, în vârstă de 31 de ani, din Craiova, poliţiştii au găsit o legitimaţie confecţionată artizanal, cu fotografia şi numele acestuia, pe care era trecută calitatea de inspector în cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dolj.

Având în vedere faptul că datele înscrise pe legitimaţia respectivă erau false, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor documentul, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals material în înscrisuri oficiale.



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    345

    Tot timpul m-am intrebat cum aleg politistii de la rutiera persoanele sa le perchezitioneze? Am tot vazut stiri ca s-au gasit arme,cutite,etc! Am permis de mai bine de 13 ani si normal,am fost oprit de „N” ori insa nici macar odata nu mi-au perchezitionat masina sau pe mine! nici ca aveau ce gasii Poate au un comportament suspect sau agitat de ajung sa fie perchezitionati sau stiu politistii deja ceva,ca altfel nu-mi pot imagina!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.