DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reabilitarea liniei de tramvai din zona străzii Henry Ford se desfășoară conform graficului, anunță, marți, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. 

Potrivit edilului, constructorul a finalizat partea de asigurare a infrastructurii și s-a trecut la montarea de șine pentru calea de rulare a tramvaiului.

„Lucrările sunt preconizate să se încheie în această iarnă, iar perioada coincide cu sosirea primului tramvai din cele așteptate să înlocuiască vechile garnituri”, a precizat Olguța Vasilescu.

Modernizarea liniei de tramvai presupune o investiție de 5 milioane de euro, fiind un proiect cu fonduri europene.

Lucrările sunt executate de asocierea Mari-Vila Com SRL Bucureşti – Metalcolect Prod SRL Târgu Jiu, cea care a câştigat licitaţia derulată anul trecut.

Edilul Craiovei spunea, când au fost demarate lucrările, că acestea nu înseamnă doar reabilitarea căii de rulare a tramvaiului, ci şi modernizarea staţiilor pentru călători şi extinderea sistemului de management al traficului.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.