Cursa Bologna-Craiova, de marți seara, reprogramată. Aeronava care a operat zborul, în...

Cursa Bologna-Craiova, de marți seara, reprogramată. Aeronava care a operat zborul, în care s-a aflat italianul cu coronavirus, dezinfectată

1.585
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cursa Bologna-Craiova, de marți seară, anulată după ce autoritățile au stabilit că italianul depistat cu coronavirus a călătorit cu avionul respectiv, a fost reprogramată pentru data de 26 februarie, potrivit unui comunicat de presă al Aeroportului Internațional Craiova.  

Compania WIZZ Air a fost notificată de către autorități cu privire la această situație, impunându-se luarea unor măruri imediate.

„Wizz Air confirmă faptul că a fost notificată de către autoritățile sanitare că pe zborul W6 3762 Bologna – Craiova din 18 februarie și pe zborul W6 3761 de la Craiova la Bologna din 22 februarie a existat un pasager ulterior diagnosticat cu Coronavirus. Wizz Air urmează procedurile interne, este în contact cu autoritățile relevante și monitorizează îndeaproape evoluția în conformitate cu recomandările Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Echipele de mentenanță ale companiei și personalul de la sol au în vigoare ghiduri și proceduri clare, prescrise de autoritățile medicale, spre a fi aplicate pentru alte posibile cazuri similare”, se arată într-un comunicat de presă emis de Aerportul Internațional Craiova.

Zborul de marți seara, Bologna-Craiova, a fost reprogramat pentru data de 26 februarie, fiind alocată o altă aeronavă.

„Wizz Air confirmă că este în legătură cu autoritățile relevante cu privire la măsurile viitoare necesare pentru a menține echipajul și pasagerii care au călătorit împreună cu pasagerul infectat de Coronavirus în siguranță. Aeronava care a operat zborul afectat a fost scoasă din funcționare cu efect imediat și va fi dezinfectată în conformitate cu reglementările specifice înainte de a reveni la operațiuni. O altă aeronavă din flota Wizz Air a fost alocată pentru a opera zborul W6 3762 Bologna – Craiova, care este reprogramat pe 26 februarie”, se mai arată în comunicat.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.