DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pentru anul acesta au fost lansate trei curse charter cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Craiova, noutatea fiind zborurile spre Bodrum şi Hurghada. 

Cele trei curse au fost anunţate, luni, în cadrul unei conferinţe de presă, la sediul Consiliului Judeţean Dolj, la care au participat şi reprezentanţi ai agenţiilor de turism din Craiova.

Destinaţiile anunţate pentru acest an sunt Antalya(exista deja n.r.), Bodrum şi Hurghada.

Zborul către Antalya va fi operat începând cu data de 2 iunie şi va dura până pe 22 septembrie, cu o frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare zi de miercuri.

Cursa Craiova-Bodrum va fi efectuată în parteneriat cu Tarom, începând cu 4 iunie şi va dura până în data de 10 septembrie. Va avea o frecvenţă săptămânală, cu plecare în fiecare zi de vineri.

Zborul către Hurghada va fi operat în parteneriat cu Anima Wings, începând cu 01 aprilie şi va dura până pe 20 mai. Va avea o frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare zi de joi.

Pachetele turistice sunt disponibile în toate agenţiile de turism partenere din Craiova şi din ţară.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.