Date provizorii: PNL a câștigat alegerile în Dolj. Strategia Olguței Vasilescu nu...

Date provizorii: PNL a câștigat alegerile în Dolj. Strategia Olguței Vasilescu nu a dat roade

11.650
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conform primelor date din această seară, după numărarea voturilor din cele mai multe secții din Dolj, Klaus Iohannis a câștigat alegerile și în județ.

Numărătoarea de până acum arată că Iohannis ar fi obținut 53% dintre voturile din Dolj, iar în Craiova ar fi obținut peste 60 de unități procentuale.

Rămâne de văzut cum va sta situația la finalul numărătorii. Cert este că dacă „vor pierde” județul, social democrații vor trebui să găsească o nouă strategie.

Șefa de campanie a candidatului PSD la prezidențiale, Lia Olguța Vasilescu, spunea la alegerile europarlamentare din luna mai că pentru prezidențiale va schimba strategia de campanie, tocmai pentru a obține un rezultat mai bun.

La vremea respectivă își reproșau că „au pierdut” municipiul Craiova. Acum, se pare că nici schimbarea tacticii respective nu a funcționat. După ce se pare că vor pierde și Doljul, cel mai probabil, social democrații vor face o analiză la nivel de organizație și vor lua decizii.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.