DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai este doar o săptămână până la liberalizarea gazelor, interval în care se recomandă clienților casnici să analizeze ofertele de pe piață și să o aleagă cea mai bună dintre acestea. 

Cu numai o săptămână înainte de liberalizarea totală a pieței gazelor, mai puțin de 50% dintre români au auzit însă de faptul că acest eveniment va avea loc începând cu 1 iulie și mai puțin de o pătrime consideră că au informații suficiente cu privire la ce înseamnă și care sunt efectele liberalizării pieței de gaze. Chiar și așa firavă cum se prezintă, în prezent toată atenția este acordată prețului din ofertele furnizorilor, însă extrem de importante sunt și condițiile contractuale. Engie, de exemplu, promite public, pe site, o reducere de 5% în primele 6 luni și sugerează că oferta sa este fără abonament și cu un preț fix pe o durată de 12 luni. Modelul de contract trimis spre semnare clienților, pe lângă faptul că nu respectă solicitarea acestora de a intra în vigoare începând cu luna iulie, are anumite clauze ce impun clarificări.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/insider/energie/doar-o-saptamana-pana-la-liberalizarea-gazelor-atentie-la-contractele-concurentiale-trimise-de-furnizori-studiu-de-caz-engie-companie-este-un-contract-standard-avocat-pot-fi-clauze-abuzive-19400411

Despre ofertele furnizorilor, citiți aici: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/energie/2-saptamani-pana-la-liberalizarea-pietei-gazelor-mai-mult-de-10-mici-furnizori-au-oferte-cu-pana-la-15-mai-reduse-decat-cele-ale-duopolului-engie-e-on-19392363



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.