Devis Mangia înlocuit cu antrenorul Corneliu Papură

Devis Mangia înlocuit cu antrenorul Corneliu Papură

7.193
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,50)

Corneliu Papură este, începând de astăzi, noul antrenor al Universității Craiovei, potrivit unui comunicat oficial al clubului din Bănie.

Despărţirea de Devis Mangia s-a făcut cu acordul părţilor, au transmis reprezentanții Universității Craiovei.

„Îl salutăm pe Devis Mangia și îi urăm succes mai departe. Devis a fost antrenorul Științei în ultimele două sezoane, reușind să claseze echipa pe podium după 23 de ani de așteptare și să obțină Cupa României după 25 de ani. Devis Mangia rămâne prietenul nostru și, așa cum a declarat domnia sa, un susținător al Științei pentru totdeauna“, se arată în comunicat.

Component al echipei care a câștigat eventul din 1991 și al echipei Naționale la Campionatul Mondial din 1994, Corneliu Papură este absolvent al licenței UEFA PRO și lucrează în cadrul clubului din 2013, având, pe rând, rolul de antrenor al echipei mari în Liga a II-a, antrenor al echipei secunde, coordonator tehnic al Centrului de Copii și Juniori și director sportiv.



6 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    42

    De echipa fc. pesede(cswc) trebuie sa se vorbeasca din 2003 pana in prezent. Asta este istoria lor, cupa aia de au luato anul trecut. Ce vorbiti babauri cu acum 25 de ani, anul 1991, caci astia n-au nici o treaba. Cum sa vorbesti de o echipa infintata acum 6 ani, ca pe dracu si pe lacu acum 25-30 de ani ?

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7425

    Eu n-am fost niciodata pe stadionul nou.. O sa intru pe stadion cand o sa promoveze FCU in liga 1 sau liga 2.. pana atunci pe maidane..

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    43

    Nu ca este vorba de echipa brutarului la mijloc. Si ala este tot o clona, dar macar a luato de la liga a 4-a, nu ca fc. pesede(cswc) din liga a 2-a. Echipa adevarata nu mai exista punct…. Astea doua sunt niste clone ambele. Daca esti fan mititelean, trebuie sa il injuri cand te duci sa-i vezi echipa, pentru ca el ti-a distrus adevarata echipa, prin neplata datoriilor, jucatorilor, etc. Fenta liga si federatia facand zeci de firme pentru deturnarea banilor, un excroc notoriu… Pe asta trebuie sa fi suparat in prima faza, nu pe pesedei ca si-au facut echipa. Pana la urma asta a fost un obiectiv realizat al vodkutei promis in campania din 2012.

  4. #4
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7431

    N-am treaba cu Mititelu. Am treaba cu FCU. Da ambele sunt clone, dar WCSU este clona infecta a pesedeului si a masinariei Sandu-Dragomir.. groparii fotbalului romanesc !!

    FC Universitatea Craiova este in continuare in faliment..

    Trebuie sa-ti alegi o tabara.. asta e peste tot in lume si in istorie.. Poti fi neutru.. dar in vremuri de rascruce si de razboi e cam naspa sa fii neutru..

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     04-03-2019
    Mesaje
    47
    Citat Mesaj initiat de koss®
    Trebuie sa-ti alegi o tabara.. asta e peste tot in lume si in istorie.. Poti fi neutru.. dar in vremuri de rascruce si de razboi e cam naspa sa fii neutru..

    Nu, nu este greu deloc, depinde ce ambitii ai. Ma doare in cot de ambele clone, fie a brutarului, fie a pesedeului. Lafel ca si in politica, nu sustin pe nimeni, dar am dreptul sa critic mafiotii politruci care au furat si batjocoresc aceasta tara cu taticul lor UE. Nu de multe ori am fost facut fan mititelean, brutar, ajica sau ce denumiri mai are individul, si asta ca ziceam de clona pesedeului, asa cum sunt facut penelist, basist, iohanist, userist, ungurist, pontist, horbanist, ciolosist, sorosist etc.. daca zic nasoale de pesedei. Chiar daca esti neutru in toate, nu cred ca iti poate lua cineva dreptul la opinie si parere, fie ea rea sau buna.

  6. #6
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9491

    Curvele penale useriste se dau de ceasul mortii , va pus Olgutza capac panaramelor, a facut si stadion si echipa, si voi o sugeti in continuare ca nu e adevarat . Va pot dovedi contrariul zecile de mii de suporteri prezenti pe noul stadion al Craiovei la meciurile echipei preferate din Banie , Universitatea Craiova !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.