Directorul Colegiului „Carol I”, pus la treabă. Abia după întâlnirea cu autoritățile,...

Directorul Colegiului „Carol I”, pus la treabă. Abia după întâlnirea cu autoritățile, lucrurile par a fi luate în serios

1.367
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Directorul Colegiului Național „Carol I” din Craiova va trebui să vină cu soluții, până marți, pentru o serie de probleme cu care se confruntă unitatea de învățământ, după ce luni, la sediul Primăriei Craiova a avut loc o întâlnire între acesta și conducerea primăriei, la care a participat și inspectorul general școlar, Monica Sună.

Astfel, în primul rând, directorul Colegiului Național „Carol I”, Angel-Cristian Stăiculescu va trebui ca marți să prezinte programul prin care se va realiza mutarea și conservarea cărților din bibliotecă în spațiul ales de conducerea colegiului, spațiu care va fi igienizat, anunță reprezentanții Primăriei Craiova, în perioada 17-18 februarie.

Directorul a estimat că pentru această mutare a cărților este nevoie de trei săptămâni.

În al doilea rând, conducerea școlii își asumă faptul că va demara în perioada imediat următoare realizarea unei proceduri de contractare a unei firme care să realizeze procesele de demontare și conservare a mobilierului instituției de învățământ, cu termen până în data de 10 martie.

Tot până marți, conducerea Colegiului Național „Carol I” va prezenta o modalitate de conservare a colecției de roci și fluturi și un program de funcționare a bazinului de înot din incinta școlii.

Bazinul va funcționa începând cu 19 februarie, dau asigurări autoritățile.

Întâlnirea de luni și toate aceste sarcini trasate conducerii Colegiului „Carol I” vin după ce, în spațiul public, au apărut informații și fotografii cu modul în care sunt gestionate multe dintre situațiile din această instituție.

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.