Directorul Spitalului Județean de Urgență Craiova despre paza unității medicale: „Nu se...

Directorul Spitalului Județean de Urgență Craiova despre paza unității medicale: „Nu se poate numi, la ora actuală, că acest spital are serviciu de pază”

17.278
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Conducerea Spitalului Județean Clinic de Urgență Craiova a prelungit, pentru încă o lună, contractul cu firma care asigură paza instituției, directorul unității medicale declarându-se complet nemulțumit de serviciile acestei unități.  

Managerul SJCU Craiova, Eugen Georgescu, a spus că actuala firmă urma să înceteze activitatea la sfârșitul anului trecut, pe 31 decembrie, dar din cauza aspectelor ce țin de licitație nu s-a reușit încheierea unei colaborări cu o altă unitate din domeniu.

„Din punctul meu de vedere, la noi la spital, paza este un dezastru. Nu se poate numi, la ora actuală, că acest spital are serviciu de pază. S-a făcut o procedură de achiziții, există contestații și de aceea se întârzie. Pe noi de interesează să avem pază reală, nu ceea ce avem acum. Nu consider normal ca în acest moment să lucrăm în aceste condiții. Ordinea și disciplina într-un spital sunt de bază. Nu intră fiecare cum vrea, când vrea în acest spital, nu se parchează cum se dorește. Nu se parchează în curte în funcție de marca sau prețul mașinii, ci respectând un regulament. Sunt multe de rezolvat. Suntem într-un proiect cu CJ Dolj pentru amenajrea unor parcări, a curții spitalului. Nu mai putem continua așa. Întrucât aveam nevoie de pază, așa cum este ea la ora actuală, pentru încă 30 de zile am fost constrânși să prelungim contractul cu actuala firmă. Sperăm să se rezolve totul cât mai repede și să lucrăm civilizat”, a declarat Georgescu.

În ceea ce privește serviciile de pază de la SJCU Craiova, nu puține au fost reclamațiile cu privire la comportamentul celor care asigură acest lucru, cele mai multe sesizări referindu-se la sumele de bani pe care aparținătorii le plătesc pentru a ajunge pe secțiile unității medicale chiar și în afara programului de vizită.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-12-2018
    Mesaje
    12

    Pai paza nu se numescte cand pui niste taranoi la usile de la intrare sa nu iti dea voie sa intri in spital, sau te lasa daca le dai de o tigara, de o cafea. Probabil ala este pus sa pazeasca usa de la intrare nimic mai mult…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.