DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Două femei au ajuns la spital, luni, după ce au fost implicate într-un accident rutier produs pe DN 6, în localitatea Brădeşti din județul Dolj. 

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un tânăr de 32 de ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN 6, din direcţia Filiaşi către Craiova, nu ar fi păstrat o distanţă regulamentară faţă de un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din judeţul Mehedinţi, intrând în coliziune faţa-spate cu acesta.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un microbuz condus de către un bărbat de 47 de ani, din comuna Pieleşti.

„Din eveniment a rezultat vătămarea a două persoane, o femeie de 40 de ani, din judeţul Mehedinţi, pasageră în autoturism şi o a doua femeie, de 54 de ani, din oraşul Filiaşi, pasageră în microbuz, acestea fiind transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, arată IPJ Dolj.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.