Dolj. Amenzi pentru defecțiuni tehnice ale mașinilor

Dolj. Amenzi pentru defecțiuni tehnice ale mașinilor

2.726
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Agenția Dolj au organizat, ieri, o acțiune pe linia verificării stării tehnice a autovehiculelor.

Cu această ocazie, au fost constatate nereguli pentru sancţionarea cărora polițiștii au aplicat 72 de amenzi, în valoare de aproximativ 23.000 lei.

Din totalul de sancţiuni, 27 au fost aplicate pentru defecțiuni tehnice şi 45 pentru alte abateri la regimul rutier.

Ca măsuri complementare, au fost reţinute trei permise de conducere şi au fost retrase 16 certificate de înmatriculare.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu agenţi de poliţie care au calitatea de poliţist rutier, din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti, luptători S.A.S. şi inspectori R.A.R., au executat o acţiune pe DN 65F, pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care participă la întreceri neautorizate pe drumul public, comit fapte antisociale sau abateri la regimul circulaţiei rutiere.

Oamenii legii au controlat 206 autovehicule şi au legitimat 262 de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 76 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 30.000 lei.

De asemenea, în cadrul acţiunii au fost reţinute 4 permise de conducere şi au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare şi trei seturi de plăcuţe cu numărul de înmatriculare.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7539

    Astia o sa priceapa vreodata ca infractiunile si contraventiile la regimul rutier sunt date in primul rand de starea materiala-financiara economica, de lipsa educatiei in scoli, licee, de lipsa mentalitatii si spiritului civic si de lipsa infrastructurii in Romania?

    Ca ei dau amenzi e fix apa de ploaie. Nu poti sa schimbi nici cu 1000 de amenzi mentalitatea unui reisar cocalar analfabet sau distrus psihic care nu constientizeaza si nu respecta viata altora cand circula pe drumurile publice si incalca regulile de circulatie si regulile bunului simt.

    Preventie si educatie domnilor. Cu amenzile nu faceti nimic, va faceti doar norma si induceti si mai multa ura in societate fata de politia romana.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.