DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat din județul Dolj a fost arestat preventiv, luni, fiind acuzat că și-a omorât concubina.

Duminică, în jurul orei 12.20, poliţişti din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Melineşti au fost sesizați de o femeie din comuna Șimnicu de Sus, cu privire la faptul că, o femeie este decedată într-un imobil.

Poliţiştii deplasați la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana decedată fiind o femeie de 46 de ani, din localitate.

„Având în vedere suspiciunile existente cu privire la cauza decesului, cercetările au fost preluate în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Din cercetări s-a stabilit că, sâmbătă, femeia ar fi avut un conflict spontan cu concubinul acesteia, de 54 de ani, în urma căruia bărbatul ar fi lovit-o în mod repetat pe aceasta, cu un corp dur, cauzându-i multiple leziuni ce au condus la deces.

„În urma autopsiei medico-legale s-a stabilit că moartea a fost violentă, produsă prin lovire cu şi de corpuri dure, între leziunile produse şi deces existând legătură de cauzalitate.

Astfel, în baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor asupra unui membru de familie, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj”, mai arată IPJ Dolj.

Ieri, judecătorul din cadrul Tribunalului Dolj a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.